GL502‏

Specifikacija
Specifikacija

ASUS preporučuje Windows.

windows10
gl502logo

Windows za obavljanje više zadataka istovremeno: počnite brzo i završite prvi.

KOMPAKTAN I MOĆAN

ROG Strix GL502 poseduje najnoviji Intel® procesor i NVIDIA® GeForce® GTX™ grafiku u kompaktnom i laganom kućištu. Strix GL502 omogućava korisnicima da uživaju u najnovijim igrama gde god da su.

gl502logo

PERFORMANSE BEZ PREMCA

Iskusite performanse bez premca sa ROG Strix GL502 četvorojezgarnim Intel® Core™ i7 procesorom u kombinaciji sa diskretnom NVIDIA® GeForce® GTX™ grafikom sa punom Microsoft® DirectX® 12 podrškom.
Najnoviji hardver vam pruža efikasne, moćne performanse za ozbiljan gejming ili produktivni rad sa više stvari u isto vreme kao što su striming uživo i video obrada.

ZAPANJUJUĆI EKRAN ŠIROKOG UGLA GLEDANJA OD 120 Hz SA NVIDIA G-SYNC™

ROG GL502 je opremljen super brzim ekranom od 120 HZ sa širokim uglom gledanja koji podržava NVIDIA G-SYNC™ tehnologiju za brze igre. GL502 karakteriše NVIDIA G-SYNC™ tehnologija displeja koja sinhronizuje tempo osvežavanja ekrana sa njegovom grafičkom karticom za ultra-glatke slike. G-SYNC™ pomaže da se izbegne kašnjenje, smanjuje seckanje zbog brzine frejmova, i eliminiše cepanje slike. To obezbeđuje najglađe i najbrže gejming grafike – bez uticaja na performanse sistema!

*Prave specifikacije mogu da variraju u skladu sa konfiguracijom.

VIRTUELNA REALNOST KOJA OBUZIMA

VR spremni NVIDIA® GeForce® GTX GPU pojačava brzinu i energetsku efikasnost za brilijantne performanse u virtuelnoj realnosti. Uživajte u obuzimajućoj virtuelnoj realnosti koja je glatka, sa malim kašnjenjem bez seckanja.

gl502vr

GEJMING U POKRETU

Sa dimenzijom profila od samo 23,5 mm i težinom od samo 2,2 kg ROG Strix GL502 ima ultra-prenosivi dizajn koji se lepo pakuje u torbu ili ranac. Bilo da čekate svoj let, udobno ste smešteni u kafiću, ili na LAN turniru, možete se igrati bilo gde da ste!

gl502tastatura

2.2kg

Tezina

23.5mm

Debljina

INTELIGENTAN SISTEM HLAĐENJA

Hyper Cool Duo-Copper sistem hlađenja koristi toplotne cevi i sistem sa dva ventilatora za nezavisno hlađenje CPU-a i GPU-a. Ovaj dizajn maksimalno povećava efikasnost hlađenja da bi ROG Strix GL502 pružio potrebnu stabilnost potrebnu za intenzivne gejming maratone.

gl502hladjenje

GEJMERSKA TASTATURA

ROG Strix GL502 ima posebno dizajniranu čiklet gejming tastaturu sa tasterima sa makazastim prekidačima i crvenim pozadinskim osvetljenjem koji vam pruža 1,6 mm hoda tastera za taktilne pritiske po tasterima.

gl502prilagodljivost

SONIC STUDIO & SONIC RADAR

Sonic Studio i Sonic Radar pružaju audio koji obuzima u igrama. Sonic Studio obezbeđuje visok kvalitet zvuka tokom igre, i poboljšava striming i audio snimanje za savršenu detekciju glasa i neutralizaciju pozadinske buke. Sonic radar vam pomaže da detektujete neprijatelja putem sloja preko ekrana koji pokazuje relativni položaj pucnjave, korake i druge zvučne efekte tokom igre.

gl502prilagodljivost

ROG GAMING CENTER

ROG Gaming Center poboljšava vaše gejming iskustvo. Integrisani kontrolni centar vam daje pristup svim funkcijama koje su vam potrebne – nađite informacije o sistemu, postavite ključne tastere za brže komande tokom igre, namestite audio podešavanja, ili snimite igranje igre sa jedne kontrolne table.

Pored toga, ASUS GameFirst III tehnologija optimizuje opterećenje mreže za brži onlajn gejming bez kašnjenja. Njegov intuitivni interfejs vam omogućava da birate između 4 unapred podešena paketa prioritetnih modova (Optimizacija, Igra, Medija striming, i Deljenje fajlova) preko interfejsa.

Rog centar

POKLON FORZA 3 HORIZON

Uz svaki kupljeni ASUS laptop sa Windows operativnim sistemom i NVIDIA GeForce GTX grafičkom kartom na poklon dobijate kod za FORZA 3 HORIZON igru.

Jednostavno je:

1. Kupite laptop.
2. Registrujte se na asusreg.com/Forza.
3. Sa dobijenim kodom preuzmite igru sa www.microsoft.com/redeem.
Forza - Asus