Snažne performanse. Savršena prenosivost.

ASUS FX503 je kompaktan i moćan Windows 10 laptop opremljen Intel® Core™ procesorom najnovije, sedme generacije i NVIDIA® GeForce® GTX grafikom desete serije. Baterija visokog kapaciteta vam omogućava da budete produktivni i da se zabavljate tokom celog dana, dok pametni sistem hlađenja omogućava sesije grafički intenzivnih igara bez kočenja. I sa njegovim laganim dizajnom, lako je nositi svu snagu i performanse koje su vam potrebne da igrate ili stvarate, gde god krenuli!

ODLIČNE PERFORMANSE

FX503 je opremljen Intel Core procesorom najnovije, sedme generacije i NVIDIA GeForce GTX grafikom sedme generacije sa punom Microsoft® DirectX® 12 podrškom, i sve je to spakovano u kućište koje je podjednako stilsko i lagano. Ove performanse su spojene sa baterijom visokog kapaciteta da bi omogućile dugotrajne sesije igara. Bilo da vam je potrebno da radite sa više stvari istovremeno za posao ili školu, da se opustite uz filmove ili muziku, ili se igrate u pokretu - FX503 ima dovoljno snage da to ispuni!

*Specifikacije se mogu razlikovati u zavisnosti od konfiguracije.

TASTATURA NISKOG PROFILA, BEZ KAŠNJENJA

Tastatura FX503 je podjednako pažljivo dizajnirana kao i ostatak mašine. Makazasti tasteri niskog profila nude 1,8 mm hoda za taktilno kucanje, i imaju pozadinsko svetlo jarko crvene boje za lako rukovanje i danju i noću. FX503 takođe ima naglašenu WASD grupu tastera, mogućnost pritiskanja više tastera u isto vreme, širok taster razmaka, izolovane tastere sa strelicama i 0,25 mm zakrivljenje vrha tastera – koje omogućava brzu, preciznu i udobnu kontrolu koja je bitna za duge igračke sesije.

STILIZOVAN I TANAK, IZNENAĐUJUĆE LAGAN

Ultra-prenosivo kućište kod FX503 ima profil koji je stilizovan i samo 2,4 cm tanak. On je takođe iznenađujuće lagan sa samo 2,3 kg, tako da ćete jedva primetiti da je tu kada ga ubacite u svoju torbu ili ranac!

IPS-LEVEL TEHNOLOGIJA

FX503 poseduje 15,6-inčni Full HD IPS-level ekran. Ovaj ekran pruža sjajan kontrast i doslednost boja, i nema promene boja čak i kada gledate iz ekstremnih položaja – tako da je uvek lako da vidite šta je na ekranu. Mi smo čak naneli i mat završnicu, praktično otklanjajući sjaj i refleksije koje mogu da vas ometaju.

*Prave specifikacije se mogu razlikovati u zavisnosti od konfiguracije.

PAMETNI DIZAJN HLAĐENJA

FX503 koristi par bakarnih toplotnih cevi i sistem sa dva ventilatora da nezavisno hladi procesor i grafičku kartu. Ovo obezbeđuje stabilnost sistema čak i pri intenzivnim igračkim sesijama bez kočenja. Dodatna Fan Overboost funkcija pojačava efikasnost hlađenja, obezbeđujući da FX503 ima stabilnost koju zahtevaju svi zadaci.

ICEPOWER AUDIO

FX503 ima ugrađene zvučnike koji su pozicionirani tako da guraju zvuk pravo ka vama. Ovaj pametni niz koji pokreće ICEpower® tehnologija pruža iskustvo slušanja i igranja igara koje u potpunosti obuzima – i sve je jasno i glasno.

Ugrađeni niz mikrofona filtrira ambijentalnu buku da bi obezbedio jasno prikupljanje glasa, čak i u bučnim okruženjima.

JEDNOSTAVAN PRISTUP SKLADIŠTU PODATAKA

FX503 pruža brz i jednostavan način pristupa i nadogradnje skladišta podataka – jednostavno kao odvrtanje jednog šrafa.