GEJMING BEZ GRANICA

Ispod atraktivno dizajniranog kućišta ROG STRIX GL553VD laptopa kriju se performanse koje će vam omogućiti da pokrenete sve moderne igre i krenete putem uspeha. Udahnite duboko i uronite u neverovatni svet video igara.

SAVRŠEN ZA SVAKU IGRU I SADRŽAJ

ROG Strix GL553VD dolazi sa unapred instaliranim Windows 10 operativnim sistemom i pruža vam pravi obuzimajući gejming zahvaljujući svom Intel® Core™ procesoru najnovije generacijee i diskretnoj NVIDIA® GeForce® GTX 1050 grafici. ROG Strix GL553VD je napravljen za gejming i spreman za kreativnost. Vreme je da iskusite igre i aplikacije kao nikada pre!

PREUZMITE KOMANDU

ROG Strix GL553VD ima specijalno dizajniranu čiklet gejming tastaturu sa crvenim pozadinskim svetlom i makazastim tasterima koji vam nude 2,5 mm hoda tastera za taktilno kucanje. Nju takođe karakterišu naglašeni WASD tasteri pomoću kojih znate gde bi trebalo da vam se nalaze dlanovi.
Povrh toga, veliki taster razmaka i odvojeni tasteri sa strelicama osiguravaju da vam je sve što vam treba na dohvat ruke.

gl553

PAMETNI TERMALNI DIZAJN

ROG-ekskluzivni Cooling Overboost vam omogućava da podesite brzine ventilatora, i karakteriše ga pametni termalni dizajn za maksimalni efekat hlađenja kako bi ROG Strix GL553VD dobio stabilnost potrebnu za intenzivne gejming maratone.

gl553

VIZUALI KOJI ODUZIMAJU DAH

ROG Strix GL553 karakteriše 15,6-inčni Full HD panel sa širokim uglom gledanja od 178°. Panel obezbeđuje veliki kontrast i doslednost boja, i nema promene boja čak ni kada gledate iz ekstremnih položaja. On takođe poseduje i mat završnicu, tako da nema odsjaja ili refleksije koja bi vam smetala tokom gejminga.

gl553

MOGUĆNOSTI OKRENUTE STRIMINGU

ROG Strix GL553VD je spreman za maratonski gejming i dolazi sa mnoštvom karakteristika koje vam pomažu da podelite i strimujete delove vaše igre sa vašim prijateljima ili publikom. Njegov skup mikrofona pomaže da se isfiltrira ambijentalna buka za još jasnije snimke glasa.

gl553